Als actief onderneemster met verschillende succesvolle bedrijven vergaarde ik een schat aan mensenkennis. In mijn ondernemerschap stel ik steeds de mens centraal. Vanuit mijn fascinatie voor het menselijk gedrag volgde ik een opleiding Professional Coach en een Masterclass Systemisch Coachen. Met Beautiful Mind stel ik mijn ervaring en kennis ter beschikking om anderen te helpen. 

 'Competenties maximaal ontplooien'

De afgelopen decennia stond ik als oprichtster en zaakvoerster aan het hoofd van verschillende bedrijven. Telkens bracht ik dezelfde visie op mens en ondernemen in de praktijk.

Een succesvolle onderneming wordt volgens mij gedragen door gelukkige medewerkers die alle kansen krijgen om hun competenties maximaal te ontplooien. Als bedrijfsleidster heb ik vooral oog voor het menselijk aspect in de ondernemingen.  

Opleiding tot professional coach

De laatste vijf jaar leidde mijn passie voor mensen tot verschillende bijkomende studies. Zo volgde ik een opleiding Professional Coach en een Masterclass Systemisch Coachen. Inmiddels zorgde ik in mijn bedrijven voor voldoende opvolging en ondersteuning, zodat ik maximaal tijd kan vrijmaken voor Beautiful Mind.  

Jamila Khabou
Groepscoaching

Anderen helpen met kennis en ervaring

Als gediplomeerd professional coach richt ik me op mensen die problemen hebben in hun relatie, met familie of op het werk. Zowel individuele als groepscoaching behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast breng ik je tot heldere inzichten bij acute problemen of vraagstukken.

Een acuut probleem of vraagstuk?

Stuur je case door